27.12 - 30.12. probíhá celofiremní dovolená, objednávky budou vyřízeny 2.1.2023.

Síťované židle: ideální výbava do teplých letních dnů

S přicházejícími letními dny může být pro mnohé z nás poměrně obtížné vydržet sedět dlouhé hodiny v kanceláři či ve své domácí pracovně. A proto je potřeba si tento „pobyt“ alespoň trošičku zpříjemnit. Jak? Třeba s pomocí síťované kancelářské židle, která se především díky své prodyšnosti stává stále oblíbenějším řešením.

JAKÉ JSOU VÝHODY SÍŤOVANÉ KANCELÁŘSKÉ ŽIDLE?

PRODYŠNOST

Jak již bylo výše zmíněno, síťované kancelářské židle uživatelé oceňují zejména pro jejich prodyšnost. Síťoviny totiž umožňují volnou cirkulaci vzduchu, a povrch židle se tak rychle vysuší. Z tohoto důvodu se tento typ židlí hodí především do teplejších prostor či do letních měsíců. Uplatnění však najde i celoročně.  

SNADNÁ ÚDRŽBA

Výhodou použití síťoviny je dále to, že se dá lehce očistit. Stačí ji vzít vysavačem či vlhkým hadříkem.

Síťované židle - údržba

 

KOMFORT NA NEJVYŠŠÍ ÚROVNI

Síťované kancelářské židle jsou nejen praktické a prodyšné, ale také velmi pohodlné, což oceníte například při dlouhých schůzích či poradách. Díky použitému materiálu se tyto židle skvěle přizpůsobí tvaru vašich zad a poskytují oporu po celé jejich délce, počínaje rameny a konče bederní oblastí.

ODOLNOST

Kvalitní síťované kancelářské židle jsou také vysoce odolné proti roztažení, a to i při dlouhém a častém používání. Vyberete-li si tedy správně, nemusíte se obávat, že byste časem pociťovali určité nepohodlí.

OPTICKÉ ZVĚTŠENÍ PROSTORU

Síťované kancelářské židle jsou skvělou volbou především do malých kanceláří či pracoven, neboť díky svému designu nezabírají prostorově místo, a místnost naopak opticky zvětšují a dodávají jí vzdušnost.

SÍŤOVANÉ KANCELÁŘSKÉ ŽIDLE Z NABÍDKY ALBA

V naší nabídce naleznete síťované kancelářské židle – přesněji řečeno kancelářské židle se síťovaným opěrákem – v několika stylech a mnoha různých barevných provedeních. Některé modely jsou vybaveny fixním opěrákem, jiné pak disponují opěrákem ergonomicky nastavitelným, u kterého si lze nastavit výšku a sklon dle vlastních potřeb.

Síťované židle/>

Všechny modely je přitom možné dovybavit volitelnými doplňky, jako jsou například područky, opěrka hlavy či kolečka určená na tvrdé podlahy. U nás si prostě vybere každý!