27.12 - 30.12. probíhá celofiremní dovolená, objednávky budou vyřízeny 2.1.2023.

Vybavení kanceláře, aneb jak si zpříjemnit pobyt mezi čtyřmi stěnami

Jistě si vzpomenete na moment, kdy jste do své kanceláře vstoupili poprvé.  Ten pocit, že máte vlastní prostor pro práci je nezapomenutelný, a pokud bylo veškeré vybavení dle Vašich představ, dostavil se jistě i pocit čiré spokojenosti. Ne každý má ale takové štěstí a musí si mnoho věcí postupně doladit dle svých požadavků.

JAK SI ZAŘÍDIT KANCELÁŘ

Pokud trávíte polovinu svého života v kanceláři, je nutné si pobyt mezi čtyřmi stěnami co nejvíce zpříjemnit. Dnešním trendem je bezesporu praktičnost, účelnost, střídmost a elegance.

1. KANCELÁŘSKÝ STŮL POSTAVTE V BLÍZKOSTI OKNA

V kanceláři nesmí chybět kvalitní psací stůl s počítačem, protože u něj budete trávit nejvíce času. Jelikož mnoho z nás u počítače vysedává velmi dlouho a trpíme bolestmi zad, nabízí firmy s kancelářským nábytkem i stoly, u kterých můžeme střídavě sedět i stát. Porady absolvované vestoje jsou podle průzkumů dokonce až o třicet procent času kratší a neztrácí na efektivitě. Důležitý je také dostatek denního světla. Z tohoto důvodu by měl být kancelářský stůl postaven vždy poblíž okna. 

2.    KANCELÁŘSKÁ ŽIDLE PRO ZDRAVOU PÁTEŘ

Největší pozornost by měla být směřována k výběru správné židle. Vyberte si kvalitní ergonomickou židli, která bude mít různé možnosti nastavení pro Váš maximální komfort. Při jejím výběru se můžete obrátit na společnost ALBA CR spol s r.o., která je v tomto segmentu jedničkou na trhu. Pracovníci firmy Vám s jejím výběrem rádi pomohou.

3.    KONFERENČNÍ STOLEK, KŘESLA PRO HOSTY A POHOVKA VHODNÁ K RELAXACI

Kancelář netvoří jen stůl s PC a kancelářská židle. Nesmí zde chybět ani místo pro jednání s hosty, vybavené konferenčním stolkem a křesly. S návštěvníky totiž není vhodné hovořit za pracovním stolem, protože to působí neslušně a především nadřazeně. Důležitým místem v kanceláři je také koutek pro relaxaci, který je vhodné vybavit pohovkou, relaxačním křeslem, květinou, akváriem apod.  Na svou práci budete potřebovat rovněž dostatek úložného prostoru. Než si pořizovat zabudované kusy nábytku, poohlédněte se raději po pohyblivých skříňkách, kontejnerech a policích, které můžete v kanceláři rozmístit dle aktuálních potřeb.
Moderní kanceláře se dnes stále více podobají obytným místnostem. Odráží nejen Váš vkus, ale také Vaši profesi. Proto si dejte záležet na sladění veškerého zařízení a doplňků tak, aby tato místnost působila důstojně a elegantně.