27.12 - 30.12. probíhá celofiremní dovolená, objednávky budou vyřízeny 2.1.2023.

4 tipy, jak nejlépe zařídit konferenční místnost

Konferenční stolek a především židle je dnes již běžnou součástí každé zasedací místnosti, kanceláře, čekárny, posluchárny a veřejné místnosti. Jak si ale vybrat ten správný kus nábytku, který místnost nejenom zkrášlí, ale nabídne i pohodlí a dostatečný komfort? V tomto článku Vám přinášíme 4 tipy, jak si vybrat konferenční stolky a židle přesně dle Vašich potřeb.

KONFERENČNÍ STOLKY A ŽIDLE MUSÍ BÝT POHODLNÉ

Konferenční stolky a židle nabízejí řadu estetických designových prvků. Mnohem důležitějším faktorem při nákupu konferenční židle či stolku je však, často velmi opomíjené, pohodlí! Člověk, který navštíví Vaši zasedací místnost, by se neměl v konferenčním křesle „vrtět“ a přemýšlet, jak se usadit, aby ho nebolela záda. Díky pohodlnému křeslu se bude soustředit pouze na rozhovor s Vámi, a to je při jednání zásadní! Při výběru se můžete zaměřit na konferenční židle s područkami a neohlížet se tak pouze na designové konferenční židle.

U KONFERENČNÍ ŽIDLE NEZAPOMÍNEJTE NA JEJÍ PRAKTIČNOST

Při výběru konferenční židle se zaměřte na její praktičnost. Dnes na trhu existují konferenční židle na kolečkách, které umožňují dostatečnou variabilitu a snadný přesun. Velmi praktické jsou stohovatelné konferenční židle, díky nimž získáte v okamžiku dostatečný prostor, např. na prezentaci výrobku, aniž byste museli konferenční židle někam daleko a pracně stěhovat!

KONFERENČNÍ STOLKY A KONFERENČNÍ ŽIDLE VOLTE ZE SPRÁVNÉHO MATERIÁLU

Pokud je Vaše konferenční místnost frekventovaným místem, volte raději odolné a trvanlivé materiály, které nejsou náročné na údržbu. Záleží také, kdo a na co bude Vaši konferenční místnost nejčastěji využívat (jednání s klienty, školení zaměstnanců z výroby, jednání vedení firmy atd.). Důležité je také vzít v potaz velikost místnosti. Dřevěné konferenční židle (z masivu) se nebudou dobře vyjímat v malém prostoru. Do něj volte raději lehčí, modernější materiály, které místnost opticky zvětší a provzdušní.

POZOR NA TVAR, VELIKOST A BAREVNÉ PROVEDENÍ

Zde opět záleží především na velikosti místnosti. Dnes je na trhu nepřeberné množství konferenčního nábytku různých tvarů, velikostí a barevného provedení. Při výběru dbejte, kromě zmíněného pohodlí a praktičnosti také na volbu správného tvaru. Pamatujte, že krása tkví v jednoduchosti. Co se týče barevného provedení – světlé barvy opticky zvětšují prostor a místnost zesvětlují, tmavé barvy jsou zase elegantnější. Studené barvy (světle modrá či zelená) působí chladně a naproti tomu např. oranžová vyzařuje příjemné teplo. Ať už si zvolíte jakoukoliv barvu, pamatujte na to, že konferenční židle se stolkem by měla být elegantní a zároveň střídmá.

Naše konferenční židle se liší velikostí, materiálem, výbavou a designem. Najdete zde konferenční židle čalouněné, dřevěné nebo plastové, se síťovanými zády, klasické i designové. Samozřejmostí je nabídka nepřeberné škály barev i barevných kombinací a také materiálového provedení (látka, koženka, kůže). Více o našich produktech naleznete zde.