27.12 - 30.12. probíhá celofiremní dovolená, objednávky budou vyřízeny 2.1.2023.

Jaké jsou výhody síťovaných kancelářských židlí?

Při výběru správné kancelářské židle nejsou důležité pouze mechaniky a možnosti nastavení, ale také materiál dané kancelářské židle. Mezi základní materiály patří potahové látky, síťovina, ekokůže, a kůže. Podívejte se s námi na hlavní výhody síťovaných kancelářských židlí.

Pohodlí na prvním místě

Trávíte u sedavého zaměstnání pár hodin či celý den? Ať je tomu tak či tak, síťovaný materiál u kancelářských židlí vám dopřeje pohodlí v obou případech. Síťovina je velmi pružná a přizpůsobí se tak každému tělu. V kombinaci s kvalitním rámem kancelářské židle poskytuje při sezení potřebnou oporu i komfort. Aby se anatomický tvar opěráku dokonale přizpůsobil vašim potřebám, doporučujeme zvolit síťovaný opěrák s nastavitelnou bederní opěrkou. Správné nastavení snižuje tlak na meziobratlové ploténky a účinně předchází únavě a bolestem zad i při dlouhém sezení.

Prodyšný materiál nejen v létě

Síťované kancelářské židle oceníte zejména v teplejším počasí nebo v neklimatizovaných kancelářích. Přes síťovinu snadno cirkuluje čerstvý vzduch, díky kterému budete mít stále pocit svěžesti.

Minimalistické, ale odolné

Vedle pohodlí, které síťované kancelářské židle nabízejí, je tento materiál také velmi odolný. Ani při dlouhodobém používání se nemusíte bát nepříjemného vytahání síťoviny a následného nekomfortu. Opak je pravdou. Kvalitně zpracované síťované kancelářské židle drží svůj tvar po dlouhá léta.

Snadná údržba kancelářských židlí

Oproti jiným potahovým látkám se síťovaný materiál velmi jednoduše čistí a udržuje. Při zašpinění či pravidelném úklidu lze židli pouze vzít vysavačem či vlhčeným hadříkem a je opět jako nová.

Žádný nudný design

Vzhled síťovaných kancelářských židlí působí velmi moderně. Kromě celosíťovaných židlí můžete vybírat i kombinaci čalouněného sedáku se síťovaným opěrákem, která v oblasti zad příjemně větrá a zároveň si uchovává hřejivý komfort čalouněného sedáku. Celkově se síťované židle hodí do vzdušných kanceláří, ale i do menších místností, kde vám pomohou opticky zvětšit prostor.

 

Síťované kancelářské židle můžete díky praktickému provedení i výhodám použít na práci z domova i do kanceláře.

Projděte si naši nabídku síťovaných kancelářských židlí a nebo nás kontaktujte, rádi vám s výběrem poradíme.