27.12 - 30.12. probíhá celofiremní dovolená, objednávky budou vyřízeny 2.1.2023.

Kancelářské židle Alba - pohodlné a zároveň odolné

Ať už pracujete doma nebo v kanceláři - mnoho z Vás tráví většinu dne u psacího stolu. Vytvořit si pohodlné a komfortní pracovní místo je pro Vaše zdraví a duševní pohodu nezbytné. Jelikož má každý z Vás jiné představy, je důležité, abyste si mohli kancelářský nábytek vybrat a upravit podle svých osobních potřeb. Prioritou společnosti ALBA CR jsou kvalitní ergonomické kancelářské židle, které splní nejnáročnější nároky všech zákazníků.

VYTVOŘTE SI TO NEJLEPŠÍ PRACOVNÍ PROSTŘEDÍ

Je důležité, vytvořit si pro svou práci pohodlí, které bude odpovídat Vašim potřebám. Sedavé zaměstnání v nepohodlné pozici způsobuje mnoho zdravotních problémů, od blokací krku a zad, až po jejich trvalé poškození. Na polohovatelných kancelářských židlích od společnosti ALBA CR se budete moci lépe soustředit na práci, než kdyby Vás sužovaly bolesti zad. Ve všech nabízených řadách klade společnost ALBA CR důraz na design, kvalitu a ergonomii sezení. Ergonomické kancelářské židle mají bederní opěrky, výškově stavitelné sedáky a disponují celou řadou dalších funkcí. Ke kvalitní ergonomické židli však patří také vhodný kancelářský stůl. Nezapomeňte proto jeho výběru věnovat dostatečný čas. Měl by odpovídat Vašim prostorovým možnostem a poskytnout Vám zároveň místo na dokumenty, počítač a dostatečně velkou pracovní polochu. Zároveň by měl ladit a perfektně sedět k Vámi zvolené kancelářské židli a celé kanceláři.

Screenshot 2022-05-30 at 11.20.27_1

VŠUDE DOBŘE, NA VLASTNÍ KANCELÁŘSKÉ ŽIDLI NEJLÍP!

Naše společnost patří mezi nejvýznamnější výrobce kancelářského sedacího nábytku v ČR. Kancelářské židle a křesla nabízíme za velmi příznivé ceny i přesto, že klademe vysoký důraz na použití kvalitních vstupních materiálů, preciznost výroby a především výsledné produkty.  U nás si vybere opravdu každý. Nabízíme klasická kancelářská křesla a židle i špičkové designové modely. Díky použití inovativních technologií a pracovních postupů firma neustále vyvíjí a zdokonaluje svůj sortiment.  Hlavním cílem společnosti ALBA CR jsou kvalitní kancelářské židle a křesla, které uspokojí požadavky zákazníků všech kategorií.

Sortiment kancelářských židlí společnosti ALBA CR nabízí přesně to pravé, co Vaše kancelář potřebuje. Přesvědčte se v naší nabídce.